MÄTINGENJÖR

MÄTINGENJÖR
30 november, 2017

MÄTINGENJÖR

AB Infra Polar söker en ny medarbetare med kompetens och erfarenhet inom mätteknik riktad till produktionen med målbilden att kunna bistå platsledningen och leverera mätdata i olika former till våra beställare.

AB Infra Polar är i en utmanande utvecklingsfas där vi kommer inta positionen som norra Sveriges förstaval inom infrastrukturbranschen. Infra Polar startade 2012 och har sedan dess etablerat sig på marknaden. Under hösten 2017 har vi genomgått en omfattande organisationsförändring där ett nytt Infra Polar ser dagens ljus med nya ögon. Vi kommer under 2018 stärka det redan drivna team som ambitiöst jobbar här idag.

Det vi på Infra Polar söker är en mätingenjör som kan arbeta självständigt samt till viss del vara behjälplig i arbetet ute på projekten. Du bör ha en djup förståelse för de delar som efterfrågas i dagens projekt beträffande mätteknik. Vi efterfrågar övergripande kunskaper inom Inmätning, utsättning, industrimätning, terrängmodeller och GPS- mätningar. Som mätingenjör vill vi att du kan upprätta totalstationer och få mätutrustningen operativ. Arbetet kommer även innebära att utföra beräkningar efter utarbetat mätdata. Den största skillnaden mellan en mätingenjör och en mättekniker är att mätingenjören har en mer styrande roll på arbetsplatsen. Vi söker en mätingenjör som kan leda sitt arbete självständigt samt även bistå den övriga platsledningen vid behov.

Är du rätt person för jobbet? Då är vi övertygade om att du kommer bli en viktig medarbetare i Infra Polars verksamhet. Tveka inte att söka dig till en spännande arbetsplats med fantastiska kollegor.

Vi brinner för infrastruktur. Gör du?

Anställningsform:

Heltid

Krav på arbetslivserfarenhet:

Minst 5 års erfarenhet inom mätteknik, så som mättekniker, mängdreglerare och/eller mätingenjör. Körkort B är ett krav. Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom områden för mätteknik.

Språk:

Flytande svenska i tal och skrift samt god kunskap i engelska ett krav. Finska är meriterande

Arbetstid:

Produktionsstyrd efter planerad tid

Placering:

Infra Polars kontor är beläget i växthuset på Teknikvägen 15, 961 50 Boden, som är en del i Boden business Parks nyrenoverade och fräscha lokaler

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Högre än genomsnittet. Infra Polar värderar kompetens hos sin personal. Infra Polar erbjuder också sina anställda kapitalpensionsprogram och bonusprogram

KONTAKT

Per Olofsson, Arbetschef
Telefon: 070-530 07 13
E-post: per.olofsson@infrapolar.com