PLATSCHEF PRODUKTION

PLATSCHEF PRODUKTION
2 november, 2017

PLATSCHEF PRODUKTION

AB Infra Polar söker en ny medarbetare med kompetens och erfarenhet inom ingående delar i produktionen med målbilden att kunna leverera enastående projekt till våra beställare.

AB Infra Polar är i en utmanande utvecklingsfas där vi kommer inta positionen som norra Sveriges förstaval inom infrastrukturbranschen. Infra Polar startade 2012 och har sedan dess etablerat sig på marknaden. Under hösten 2017 har vi genomgått en omfattande organisationsförändring där ett nytt Infra Polar ser dagens ljus med nya ögon. Vi kommer under 2018 stärka det redan drivna team som ambitiöst jobbar här idag.

Det är därför vi vill se en begåvad och engagerad platschef som vill vara med på denna fantastiska resa. Vi söker dig som ser det positiva i utmanande projekt och har tryggheten i ditt arbetssätt. Erfarenhet i produktion genom tidigare uppdrag som platschef och processen kring detta efterfrågas. Du är kreativ och intresserad av byggteknik. Noggrannhet i dokumentation eftersträvas i varje skede. Då vi på Infra Polar är ett team som litar på varandra är din samarbetsförmåga en viktig aspekt för det fortgående arbetet. Du deltar i samtal och delar med dig av dina specifika kunskaper.

Verkar detta intressant? Då är vi övertygade om att du kommer bli en viktig kugge i maskineriet som driver Infra Polar framåt. Välkommen att söka dig till en spännande arbetsplats med fantastiska kollegor.

Vi brinner för infrastruktur. Gör du?

Anställningsform:

Heltid

Krav på arbetslivserfarenhet:

Minst 5 års erfarenhet som platschef inom infrastrukturprojekt. Körkort B är ett krav. Högskole- eller civilingenjörsutbildning är meriterande.

Språk:

Flytande svenska i tal och skrift samt god kunskap i engelska ett krav. Finska är meriterande

Arbetstid:

Produktionsstyrd efter planerad tid

Placering:

Infra Polars kontor är beläget i växthuset på Teknikvägen 15, 961 50 Boden, som är en del i Boden business Parks nyrenoverade och fräscha lokaler

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Högre än genomsnittet. Infra Polar värderar kompetens hos sin personal. Infra Polar erbjuder också sina anställda kapitalpensionsprogram och bonusprogram

KONTAKT

Per Olofsson, Arbetschef
Telefon: 070-530 07 13
E-post: per.olofsson@infrapolar.com