KONTAKT

Risto Takkinen

VD
E-post risto.takkinen[@]infrapolar.com
Mobil: 070-525 26 72
LinkedIn

Per Olofsson

Arbetschef
E-post per.olofsson[@]infrapolar.com
Mobil: 070-530 07 13
LinkedIn

Johan Nyström

Kalkylingenjör
E-post johan.nystrom[@]infrapolar.com
Mobil: 070-530 01 63
LinkedIn

Peter Eriksson

Entreprenadingenjör
E-post peter.eriksson[@]infrapolar.com
Mobil: 070-546 69 68
LinkedIn

Anna Andersson

Bolagsekonom
E-post anna.andersson[@]infrapolar.com
Mobil: 070-850 07 08
LinkedIn

Bertil Kankanranta

Arbetsledare
E-post bertil.kankanranta[@]infrapolar.com
Mobil: 073-091 59 03

OM OSS

”Det fanns en gång en tävling där målet var att nå toppen av ett berg. Många hade samlats för att följa loppet och heja fram deltagarna. Starten gick…”

AB Infra Polar grundades i Sverige år 2012. Bolaget ägs av Graniittirakennus Kallio Oy – GRK och av Ab Tallqvist Oy. Företaget erbjuder tjänster inom infrastrukturbranschen. Däribland komplexa projekt som innehåller konstruktion, projektering och utförande av entreprenader inom väg, bro, järnväg och grundläggning.

Infra Polar har under de första åren etablerat sig på marknaden. Ett antal projekt har genomförts under åren med genomgående bra kvalité men svårigheten har varit att hitta bra lönsamhet i de gångna projekten. Ägarna såg fortsatt potential i den svenska marknaden genomförde därför nödvändiga och strategiska förändringar.

”Ingen av åskådarna trodde på att någon skulle klara av att nå toppen av berget. Man hörde kommentarer som: ”De kommer aldrig nå fram” eller ”Berget är alldeles för högt. Ingen kommer att klara det!” Deltagarna avbröt loppet, en efter en. Till slut hade alla de andra gett upp med att klättra. Förutom en…”

Hösten 2017 har Infra Polar fått en helt ny organisation. Våra medarbetare har gemensamma mål och en glödande passion att hitta rätta lösningar för kunden. Genom att förstå kundens önskemål kommer vi att leverera de tjänster som krävs. Ni kan lita på att Infra Polar har de rätta kunskaperna inom infrastrukturbranschen. Er utmaning är vår glädje.

Vi är starka och i ständig utveckling vilket gör att vi inte ser något projekt som orimligt stort eller komplicerat. Vår drivkraft är att alltid utmana oss själva i nya möjligheter och spännande projekt. Nya och innovativa idéer gör Infra Polar till det företag som skiljer sig från mängden.

Detta gör vi med ett leende på läpparna. För att vi vill. För att vi kan.

”Efter en stor insats nådde han ensam toppen av berget. Nu ville naturligtvis de andra deltagarna veta hur det var möjligt att genomföra en sådan bedrift och nå toppen.

Det visade sig att vinnaren var döv.”

Vi är inte döva men vi vet att ingen uppgift är omöjligt. AB Infra Polars ambition är att bli nummer 1. Vid komplexa projekt och tuffa utmaningar inom infrastruktur är vi på Infra Polar din vinnande samarbetspartner.